Anniken Fure Stensrud jobber som rådgiver i Norsk senter for økologisk landbruk (NORSØK) på Tingvoll. Som sivilagronom jobber hun med et bredt spekter av tema knyttet til økologisk plantedyrking og matproduksjon basert på lokale ressurser. Anniken er leder for lokalmat-prosjektet, og styrer den daglige driften av nettverket og har også ansvaret for kurs i dyrking av frukt, bær og grønnsaker.
Anniken
Ingerid
Ingerid W. Wembstad jobber som prosjektleder i Matarena - et selskap som skal inspirere, utvikle kunnskap og skape møteplasser for å fremme bærekraftig lokalmat fra sjø og land.
Matarena driver to nettverk - Smak fra vest for lokale mat- og drikkeprodusenter og Smak av kysten, et nasjonalt nettverk. fra fiskemottak, produsenter og grossister til fiskehandlere og restauranter.
Ingerid vil være primus motor i nettverksaktivitetene i Møre og Romsdal, og er ansvarlig for kokk-bonde verkstedene og den årlige samlingen for lokalmat- og reiselivsnæringen i prosjektet.
Ingerid har bred erfaring fra industri og reiseliv, og har kompetanse og erfaring innen markedsføring, merkevarebygging, prosjektledelse, produktutvikling og ledelse. I Matarena er hun prosjektleder for Smak fra vest nettverket og for flere matprosjekter og arrangement i Fjord Norge regionen.
Marie Teigland er lokalmatrådgiver hos Statsforvalteren i Møre og Romsdal og har et bredt nettverk blant lokalmatprodusentene i fylket. Hun er et viktig bindeledd mellom nettverket og bøndene i fylket, og vil jobbe tett med Anniken og Ingerid om å arrangere de mange aktivitetene i nettverket.
Og ikke nok med det! Hun er også lokalmatgründer og bonde med egen gård. Der hun og familien produserer økologisk honning og grasfora storfekjøtt for direktesalg.